Linkuri accesibilitate

Directorul executiv al Băncii Mondiale la Chișinău, raport ONU despre Siria, la Praga continuă Forumul 2000.La Chișinău se află în vizită directorul executiv al Băncii Mondiale, Frank Heemskerk.

Spicherul Igor Corman și coordonatoarea rezidentă a Organizaţiei Naţiunilor Unite la Chișinău, Nicola Harrington-Buhay vor susţine o lecţie publică la Universitatea de Stat din Moldova cu prilejul Zilei Internaţionale a Democraţiei.

În Cehia continuă astăzi conferința Forumul 2000 instituită de fostul președinte Vaclav Havel, la care iau parte peste 100 de personalități globale din politică, afaceri, știință, media. Anul acesta conferința se concentrează pe oportunitățile și riscurile procesului de tranziție în diferite regiuni, de la cea post-sovietică, la lumea arabă, America latină și Asia.

La Atena, premierul Antonis Samaras va rosti astăzi un discurs la o conferință internațională cu tema „Democrația sub presiune”.

La Moscova, este așteptat în vizită ministrul de externe din Egipt, Nabil Fahmy care se va întâlni cu omologul său rus, Serghei Lavrov.

Premierul pakistanez, Nawaz Sharif începe i o vizită de trei zile în Turcia.

La Geneva, Comisia ONU de Investigație în Siria urmează să prezinte astăzi un raport despre situația drepturilor omului în țara măcinată de război civil.

La Viena, are loc Conferința generală a Agenției Internaționale pentru Energia Atomică, la care va vorbi între alții noul șef al programului nuclear iranian, Ali Akbar Salehi.

La Bruxelles are loc astăzi o conferință despre Somalia la care Uniunea Europeană ar vrea să se asigure că țara africană va rămâne pe făgașul păcii și stabilității.
XS
SM
MD
LG