Linkuri accesibilitate

Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

La Ministerul Agriculturii va fi discutată astăzi Strategia de Dezvoltare a Agriculturii și Mediului Rural 2014-2020.

Tot la Chișinău, agenția IPN găzduiește o conferință de presă a unor organizații media din Iran, cu participarea ambasadorului republicii islamice iraniene în Ucraina și Republica Moldova.

În Israel ar putea fi puși astăzi în libertate 26 de prizonieri palestinieni în cadrul unui acord mediat de Statele Unite în vederea reluării discuțiilor de pace din Orientul Mijlociu.

Marea Britanie organizează manevre navale în apropierea coastelor Spaniei pe fondul unor noi dispute legate de enclava britanică Gibraltar.

Echipele de fotbal ale Argentinei și Italiei vor fi primite astăzi la Vatican de Papa Francisc, de origine argentiniană, în ajunul meciului amical pe care-l vor juca mâine, miercuri la Roma.

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, face o vizită la Baku, urmând să semneze mai multe acorduri, inclusiv în domeniul energiei, cu Azerbaidjanul bogat în petrol. Președintele rus va discuta cu omologul său azer și problema conflictului azero-armean din Nagorno-Karabah.

Secretarul de stat al Statelor Unite, John Kerry, are programată o vizită în Brazilia, una din cele mai dinamice economii în ascensiune din lume.

La Berlin, cancelarul Angela Merkel va ține un discurs la Școala Economică din capitala germană.
XS
SM
MD
LG