Linkuri accesibilitate

Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.Este vară, vacanţă şi pentru moment se anunţă puţine evenimente: La baza militară de instruire Bulboaca are loc etapa finală a jocurilor militar-sportive „Pe meleagurile natale”. La competiţie participă 12 echipe de recruţi din 12 centre militare teritoriale.

Uniunea Artiştilor Plastici vă invită la Centrul Expoziţional „Constantin Brâncuşi” la vernisajul „Tabere de creaţie. Conlucrări internaţionale ale plasticienilor".

Ceva mai agitată se anunță ziua internatională:

În Zimbabwe au loc alegeri prezidenţiale şi întrebarea estre dacă vor putea aduce o doză de linişte şi stabilitate: în cursă se află premierul, Morgan Tsvangirai şi preşedintele Robert Mugabe, aflaţi într-o dificilă coabitare din 2008.

În Camera Reprezentanţilor, la Washington, se vor vota noi sancţiuni împotriva Iranului în timp ce Comisia de politică externă va analiza evoluţia crizei din Siria.

Iar joi, pe 1 august, începe săptămâna mondială a „alăptatului” - marcată în 120 de ţări din lume. O mişcarea lansată la începutul anilor '90, sprijinită de UNICEF şi Organizaţia Mondială a Sănătăţii şi care are ca scop să ofere mamelor şansa de a alăpta primele şase luni, după naştere, fără teama de a-şi pierde locul de muncă sau de a suferi alte neplăceri.
XS
SM
MD
LG