Linkuri accesibilitate

Agenda principalelor evenimente ale zilei.O zi de vara si in agenda politica a Chisinaului astazi, dar o intilnire importanta între directorul pentru Europa de Est, Caucaz, Turcia si Asia Centrală al Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare BERD, Olivier Deschamps, si premierul Iurie Leancă. BERD susţine, de la înfiinţarea ei în 1991, evoluția către economia de piaţă şi tranzitia în ţări europene, central asiatice şi in Caucaz.

Agenţia Naţională pentru Siguranta alimentelor organizează o conferinţă de presă în care vom afla cit de sigure sunt alimentele in acest sezon.

Comitetul Olimpic ii va da astazi medalia Meritul Olimpic lui Veaceslav Garpisin, dublu campion olimpic si mondial la handbal …

Dupa intrevederile pe care le-a avut ieri la Bruxelles, sefa diplomatiei moldovene Natalia Gherman, in cadrul Parteneriatului Estic, astazi şefa dilpomatie Georgiei, Maya Panjikidze, uremează să se întilnească cu comisarul Uniunii Europene pentru extindere si politica vecinătăţii, Stefan Fuele.

Patriarhul Georgiei, Ilia, merge la Moscova astazi si apoi va ajunge si la Kiev si la Minsk.

Macedonia va avea o nou a rundă de convorbiri în cadrul Consiliului de Stabilizare si Asociere, la Bruxelles.

La Moscova are loc o audiere in procesul împotriva celor care ar protestat anul trecut in Piata Bolotnaia.

Vicepreşedintele Statelor Unite, Joseph Biden îşi continuă vizita in India.
XS
SM
MD
LG