Linkuri accesibilitate

Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.Parlamentarii moldoveni intră oficial în concediu. Anul acesta şi-au acordat îndemnizaţii de vacanţă majorate - până la 32 de mii de lei pentru perioada 15 iulie – 16 august, inclusiv salariul, un ajutor material şi un ajutor pentru tratament.

Astăzi începe sesiunea suplimentară pentru examenele de bacalaureat, care va dura până vineri şi la care sunt aşteptaţi peste 10 mii de elevi. Este o cotă nemaintâlnită, dar explicabilă prin rata mare, de peste 40%, a eşecurilor la sesiunea obişnuită. Şi examanele repetate tot vor fi filmate.

La Madrid, compare în faţa tribunalului fostul trezorier al Partidului Popular, Luis Barcenas, după ce ziaul El Mundo a înmânat instanţei originalul unui document care ar demonstra plăţi ilegale către membrii partidului de guvernare, inlcusiv premierul Mariano Rajoy.

La Casa Albă de la Washington, preşedintele Barack Obama se întâlneşte astăzi cu predecesorul său George Bush la decernarea unui premiu instituit de acesta pentru munca voluntarilor.

Preşedintele Băncii pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare, Suma Chakrabarti se află astăzi în Azerbaijan în debutul unui turneu de 5 zile prin ţările Caucazului de Sud.

Preşedintele belorus, Alexandr Lukaşenko începe o vizită de trei zile în China.
XS
SM
MD
LG