Linkuri accesibilitate

Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.Parlamentul se întruneşte astăzi într-o nouă şedinţă la Chişinău, după pauza de joi când a eliberat Palatul Republicii pentru o reuniune organizată de Partidul Popular European şi Partidul Liberal Democrat din Moldova pentru liderii populari din ţările Parteneriatului Estic.

Preşedintele Georgiei, Mihail Saakaşvili îşi continuă vizita la Chişinău începută ieri cu ocazia reuniunii liderilor populari din ţările Parteneriatului Estic.

În Grădina Publică Ştefan cel Mare de la Chişinău are loc astăzi un târg al Universităţilor din România pentru tinerii care doresc să meargă la studii peste Prut.

Comisarul european pentru extindere şi politica vecinătăţii, Štefan Füle îşi încheie astăzi o vizită de două zile în Georgia menită să pregătească summit-ul Parteneriatului Estic de la Vilnius. Georgia urmează să parafeze la Vilnius împreună cu Republica Moldova şi Georgia acordurile de asociere şi liber schimb cu Uniunea Europeană.

Premierul rus, Dmitri Medvedev se întâlneşte astăzi la Soci cu omologul său ucrainean, Mikola Azarov. Cei doi vor discuta despre relaţiile comerciale, investiţii şi energie.

Preşedintele Germaniei, Joachim Gauck se fală într-o vizită de trei zile în Lituania.

Ministrul de externe al Chinei, Wang Yi începe un turneu prin republicile central-asiatice. Va călători până la 19 iulie în Kîrgîzstan, Uzbekistan şi Turkmenistan.

La Odessa începe festivalul internaţional de film.
XS
SM
MD
LG