Linkuri accesibilitate

Reuniune CUC la Bender, reuniune a miniștrilor de finainte G20 la St.Petersburg, secretarul-general NATO în Polonia.


La Bender urmează să se întrunească joi în ședință de lucru Comisia Unificată de Control. Ședința vine pe fondul unor noi tensiuni provocate de specularea ideii că Sovietul Suprem de la Tiraspol s-ar putea muta la Bender și de plângerile pacificatorilor ruși că ar fi supuși unei blocade tacite de către moldoveni și ucraineni.

La Bălți se judectă dosarul Compania Bay Aviation Ltd vs. Aeroportul Internațional Mărculești, în legătură cu rezilierea contractului comun.

La Tiraspol continuă până sâmbătă un festival al filmului american organizat de Ambasada Statelor Unite în Moldova și dedicat comediilor americane din ultimul secol.

La Chișinău continuă vizita delegației Curții de Conturi din România.

Președintele Ucrainei, Victor Ianukovici, face începând de joi o vizită de două zile în Serbia.

La St. Petersburg începe o reuniune de două zile a miniștrilor de finanțe din grupul G20, care cuprinde economiile cele mai dezvoltate și pe cele în ascensiune, cum este și cea a țării-gazdă, Rusia.

Președintele Franței, Francois Hollande, vizitează începând de asăzi și până duminică Japonia, în prima sa călătorie importantă în Asia de când a venit la putere.

Secretarul-general NATO, Anders Fogh Rasmussen, vizitează cea mai mare dintre noile membre ale alianței, Polonia, țară care ar urma să găzduiască, ca și România, elemente ale noului scut antirachetă american, aprobat de NATO, dar criticat de Rusia.
XS
SM
MD
LG