Linkuri accesibilitate

Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.Astăzi încep examenele de bacalaureat, după îndelungi și aprinse dezbateri privind supravegherea lor prin video. Opoziția comunistă și autonomia găgăuză s-au numărat printre adversarii cei mai sonori ai acestei metode, despre care au spus că este prea stresantă pentru elevi și prea costisitoare.

Președintele partidului comuniștilor, Vladimir Voronin, are programată pentru astăzi la prânz o conferință de presă, prima de la aprobarea de către Parlament a guvernului lui Iurie Leancă - fără voturile opoziției comuniste.

Micii întreprinzători au programat pentru astăzi la Palatul Republicii din Chișinău un nou protest împotriva îngrădirii activității în bază de patentă.

Institutul Politicon va publica, așa cum o face în fiecare lună, un top al celor mai influenți 50 de politicieni din Republica Moldova.

Asociația pentru Democrație Participativă ADEPT va da publicității o evaluare a serviciilor publice de gospodărie comunală în municipii și comune.

În orașul Ekaterinburg din Federația Rusă va începe astăzi summitul de două zile UE-Rusia.
XS
SM
MD
LG