Linkuri accesibilitate

Iurie Leancă aşteptat în Parlament să ceară votul de învestitură; Datele finale ale Recensământului Agricol; Raportul UNICEF privind situația copiilor lumii


Agenda zilei, astăzi în Moldova şi în lume.

Astăzi expiră termenul primei tentative la dispoziția premierului desemnat, Iurie Leancă de a forma guvernul, liberal-democratul fiind așteptat să solicite astăzi sprijinul parlamentului de la Chișinău.

Biroul Național de Statistică va da publicității astăzi la Chișinău rezultatele finale ale Recensământului General Agricol care a avut loc între 15 martie și 15 aprilie 2011.

La Chișinău, continuă astăzi pentru a patra zi o conferință internațională despre reforma administrației locale, organizată de Comisia Europeană, Serviciul European de Acţiune Externă și ministerul ceh de externe.

La Bruxelles, comisarul european pentru extindere și politica de vecinătate, Štefan Füle îl va primi astăzi pe ministrul georgian de interne, Irakli Gharibashvili.

Agenția ONU pentru copii UNICEF lansează astăzi un studiu anual despre situația copiilor lumii. Anul acesta studiul se va axa pe problemele copiilor cu disabilități.

La Dublin, are loc astăzi o reuniune informală a Comitetului de Servicii Financiare al Uniunii Europene.
XS
SM
MD
LG