Linkuri accesibilitate

Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.


Fostul premier Vlad Filat, președintele PLD, va ține astăzi la Academia de Științe o prelegere despre „Consolidarea unei societăți bazate pe cunoaștere”.

Șeful delegației UE în Moldova, ambasadorul Dirk Schuebel, va avea o întâlnire cu membrii Camerei americane de comerț din Moldova pe tema îmbunătățirii climatului de afaceri moldovean.

La Universitatea din Cahul are loc astăzi în organizarea Centrului de Informații și Documentare NATO conferința anuală despre perspectivele cooperării R. Moldova cu Alianța Nord-Atlantică.

În Moldova se desfășoară Săptămâna Naţională a Voluntariatului sub genericul „Hai în gaşca voluntarilor!”

Miniștrii de externe din UE își continuă astăzi reuniunea de două zile începută ieri la Bruxelles, unde se desfășoară și o adunare parlamentară cu vecinele de la est ale UE.

În capitala Kazahstanului, Astana, are loc astăzi și mâine reuniunea Consiliului Economic Suprem Eurasiatic, cu participarea liderilor Rusiei, Kazahstanului, Republicii Belarus și Kirghistanului. Pe agenda întâlnirii se află printre altele cooperarea Ucrainei cu țările din Uniunea Vamală dominată de Rusia – va fi prezent și președintele ucrainean Viktor Ianukovici.

La New York va începe procesul fostului președinte al Guatemalei, Alfonso Portillo, care este acuzat că și-ar fi fraudat țara de 70 de milioane de dolari prin băncile din Statele Unite. Portillo, de 61 de ani, este primul lider latino-american care a fost extrădat în Statele Unite.
XS
SM
MD
LG