Linkuri accesibilitate

Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.Curtea Constituționala va continua astăzi maratonul examinării unor legi aprobate recent de Parlament, după unii prea în grabă. Astăzi judecătorii vor analiza legea prin care Centrul Anticorupție a fost trecut în subordinea guvernului.

Continuă zilele Culturii Slave în Republica Moldova, manifestare inaugurată marți seară la Teatrul de Operă și Balet din capitală.

Președintele Consiliului European, Herman Von Rompuy, va vizita Ankara. Turcia este cea mai veche candidată la intrarea în UE, dar aderarea ei este încetinită atât de absența unor reforme esențiale, cât și de opoziția unor partide conservatoare din vestul Europei.

La Istanbul, un forum al opoziției siriene ar urma să anunțe dacă va participa la o nouă conferință internațională convocată la Geneva de Statele Unite și Rusia pe tema rezolvării conflictului sirian.

Ministrul de externe al Marii Britanii, William Hague, vizitează Israelul pe urmele colegului său din Statele Unite, John Kerry, care se va afla astăzi în capitala Iordaniei, Amman. Marea Britanie și Statele Unite doresc ca și alte guverne occidentale reluarea procesului de pace din Orientul Mijlociu.
XS
SM
MD
LG