Linkuri accesibilitate

Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.


Ca în fiecare luni, la Chişinău are loc şedinţa operativă de la Primărie.

Va fi organizată o masă rotundă cu genericul: „Mişcarea moldovenească de eliberare: ieri, astăzi, mâine.”, la care va participa şi liderul comuniştilor, Vladimir Voronin.

Șeful Centrului Antitero al ţărilor CSI, Andrei Novikov, va organiza o conferinţă de presă multimedia, care va include studiourile din Kiev, Chişinău, Erevan şi Astana.

În agenda internatională, preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, se află în Germania, unde participă la deschiderea Târgului international de la Hanovra, unul din cele mai importante tîrguri de tehnologie din lume. Rusia este anul acesta ţara parteneră. După Germania, Putin va vizita Olanda.

Secretarul de stat american John Kerry îşi continuă turneul diplomatic în Orientul Mijlociu. După Turcia, Kerry vizitează Israelul şi teritoriile palestiniene.

Astăzi este Ziua Internaţională a Minorităţii Roma. Cu această ocazie, secretarul de stat american John Kerry a dat publicităţii o declaraţie în care deplânge faptul că romii continuă să fie discriminaţi şi marginalizaţi. Totodată a promis sprijinul Statelor Unite pentru remedierea situaţiei comunităţilor de romi.
XS
SM
MD
LG