Linkuri accesibilitate

Moldova este în topul ţărilor afectate de TBC (Adevărul).


Pridnestrovie, organul de presă al aşa-numitului Soviet Suprem de la Tiraspol, oferă detalii despre conferinţa de presă a lui Evghenii Şevciuc, preşedintele autoproclamatei Republici Moldoveneşti Nistrene, din care aflăm că „Sarcina de bază o reprezintă implicarea în administraţia de stat a managerilor eficienţi, care au un nivel înalt de cunoştinţe şi sunt patrioţi ai profesiei dar şi ai ţării pe care o reprezintă.”

Timpul afirmă: „”Viitorul ţării” este bolnav de subnutriţie”. Statul cheltuie zilnic 7 lei 50 pentru alimentaţia unui elev. Autoarea articolului, Stela Televca, a aflat şi din ce constă meniul elevilor.

În acelaşi ziar, Constantin Tănase se întreabă „Cine şi de ce lucrează la dispariţia lui Mihai Ghimpu din politică?

Adevărul a încercat să afle cine sunt moldovenii care „sunt cu ochii pe Cipru?”, altfel spus, cine dintre oamenii de afaceri de la noi au firme fondate în Cipru, ţară intrată în blocaj financiar.

În ajunul Galei premiilor Uniunii Teatrale din Moldova, acelaşi ziar publică un interviu cu Sandu Grecu, preşedintele organizaţiei, care afirmă „Doar investind în cultură poţi să ai o economie puternică”.

Tot din Adevărul aflăm şi că Moldova este în topul ţărilor afectate de TBC, în fiecare an îmbolnăvindu-se de tuberculoză 4000 de persoane, iar altele 700 mor de această boală legată direct de nivelul de trai al populaţiei.
XS
SM
MD
LG