Linkuri accesibilitate

„Regiunea euroasiatică Transnistria” (Pridnestrovie).În ajunul examinării moţiunii de cenzură împotriva Guvernului care urmează să fie discutată mâine în Parlament, într-o postare pe blogul său personal, Petru Bogatu enumeră trei motive pentru care Partidul Democrat va bate în retragere. Primul pe lista lui Petru Bogatu ar fi faptul că „PD e pe cale să se rupă. Grupul Diacov, Bolboceanu et comp. se pronunţă categoric împotriva debarcării guvernului.”

În Adevărul de astăzi citim o investigaţie întitulată „Reţeaua asasinilor made in Moldova”. Cum a devenit Moldova furnizoare de asasini plătiţi, cum se mai întîmpla ca aceştia să scape basma curată după ce mai ciuruiau pe cineva, dar şi despre geografia asasinatelor care a depăşit cu mult graniţele Republicii Moldova, aflăm din Adevărul.

Tot acolo, aflăm de ce desfăşurarea concursului privind desemnarea candidatului la funcţia de procuror general este compromisă. Anastasia Nani îşi argumentează afirmaţia după discuţii avute cu foşti şi actuali procurori, dar şi cu experţi independenţi.

Pe pagina electronică a aceluiaşi ziar citim că „Neaprobarea bugetului municipal pentru anul 2013, forţează autorităţile locale să acopere „găurile“ din finanţele locale cu mijloace financiare împrumutate.” De la ce bănci se împrumută Primăria şi unde se duc banii, aflăm din textul lui Ion Preaşcă.

Iar ziarul Pridnestrovie, al Prezidiului Sovietului Suprem al autoproclamatei Republici Moldoveneşti Nistrene anunţă despre elaborarea strategiei de integrare euro-asiatice a regiunii. Titlul articolului – „Regiunea euroasiatică Transnistria”.
XS
SM
MD
LG