Linkuri accesibilitate

Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.Partidul Democrat ar putea decide dacă sprijină sau nu în Parlament, marţi, moţiunea de cenzură înaintată de comunişti. La fel şi partidul Socialiştilor, care va avea un Consiliu Politic.

Parlamentul va dezbate marţi moţiunea de cenzură împotriva guvernului.

Institutul de analiză politică „Politicom” prezintă „Top 50 cei mai influenţi politicieni din Moldova pentru luna februarie 2013”

La Primăria capitalei, pe fundalul neocierilor bugetare, are loc şedinţa săptămânală a Consiliului municipal.

Ministerul Educaţiei prezintă datele recensământului şcolar şi impactul reformei structurale asupra calităţii educaţiei,

Iar la Vulcăneşti, peste 100 de medici şi surori medicale vor să organizeze un protest pentru că nu li s-au plătit de patru luni salariile.

Pe agenda internaţională: secretarul de stat american John Kerry îşi continuă maratorul diplomatic: următoarea etapă, după Egipt, este Arabia Saudită.

Un tribunal din Moscova ar urma să organizeze primele audieri în cazul împotriva avocatului americano-rus, Sergei Magnitsky, decedat în arest preventiv într-o închisoare din Moscova. Magnitsky, care vroia să facă dezvăluiri despre o evaziunea fiscală de sute de mii de dolari, este acum, post-mortem, el învinuit să ar fi facilitat evaziunea fiscală.

Preşedintele Ucrainei, Victor Ianukovici va sosi la Moscova.

La Bruxelles vor continua negocierile sârbo-kosovare, mediate de Uniunea Europeană.

După reuniunea de săptămâna trecută de la Roma, oficialităţi din Occident şi ţările arabe se întâlnesc la Istambul cu reprezentanţi ai opoziţiei din Siria pentru a discuta despre ajutoare.

Iar la Londra, la sediul renumitei case de licitaţie Sotheby , se deschide, în premieră, o expoziţie cu vânzare de artă contemporană din Asia centrală şi Caucaz.
XS
SM
MD
LG