Linkuri accesibilitate

Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.În Republica Moldova vor avea loc două manifestări organizate de autoritățile centrale în sprijinul unor comunități profesionale. Prima, în organizarea Ministerului Educației în colaborare cu Agenția de Achiziții Publice, este o serie de seminare de instruire a contabililor de școală în privința achizițiior publice. Primul seminar va avea loc astăzi la Orhei, urmând ca în zilele următoare să se țină și în alte orașe mari ale țării.

Tot astăzi la Chișinău Centrul de Guvernare Electronică lansează o săptămână de acțiuni de instruire în noi tehnologii de comunicare.

La Bruxelles urmează să aibă loc o reuniune a așa-numitului Eurogrup, format din miniștrii de finanțe ai celor 17 țări din zona euro. Va fi prima asemenea întâlnire ținută după ce săptămâna trecută, tot la Bruxelles, liderii celor 27 de țări din UE au căzut de acord asupra primului buget de austeritate din istoria comunității.

În Egipt se va marca astăzi a doua aniversare a demisiei președintelui Hosni Mubarak, după revoltele de stradă prelungi cunoscute, ca și cele din alte țări nord-africane, sub denumirea de „Primăvara arabă”.
XS
SM
MD
LG