Linkuri accesibilitate

BNM și creșterea prețurilor, Štefan Füle, la Kiev, Anders Fogh Rasmussen la Sarajevo, a 63-a ediție a festivalului de film de la Berlin


Agenda zilei.



Banca Națională a Moldovei va da publicității la Chișinău un raport despre creșterea prețurilor.

Centrul de Guvernare Electronică lansează „Registrul de Stat al Achiziţiilor Publice” pentru a pune în format electronic tenderele instituțiilor bugetare.

Comisia Electorală Centrală marchează Ziua Internațională a Alegerilor.

Președintele Parlamentului, Marian Lupu își continuă vizita în Franța și Portugalia.

Comisarul European pentru extindere și politica de vecinătate Štefan Füle se află la Kiev unde va vorbi în fața parlamentului ucrainean.

Liderii Uniunii Europene se întâlnesc la Bruxelles la o nouă reuniune a Consiliului European dedicat problemelor bugetare, care va dura până vineri.

Secretarul general al NATO Anders Fogh Rasmussen vizitează capitala Bosniei Herțegovina, Sarajevo.

Comiisa pentru Informații a Senatului american îl audiază pe John Brennan desemnat de președinte Barack Obama ca șef al Agenției Cetrale de Investigații - CIA.

La Moscov începe procesul magnatului Alexandr Lebedev, unul din cei mai bogați oameni ai Rusiei, care a fost implicat într-un incident violent în timpul înregistrării unei dezbateri televizate cu un oponent politic pe care l-a lovit. Lebedev susține că este judecat din motive politice.

Rusia marchează astăzi exact un an până la începerea Jocurilor Olimpice de Iarnă din 2014 la Soci.

La Berlin începe ediția a 63-a a Festivalului Internațional de Film.
  • 16x9 Image

    Alexandru Eftode

    Fac jurnalism din 1997, specializat la început în crimă, apoi în politică - o evoluție, ar spune unii, în firea lucrurilor... Am condus biroul din Chișinău al Europei Libere când R. Moldova apărea lumii ca prima țară post-comunistă unde la putere erau aleși democratic ... comuniștii. Din management, m-am întors în jurnalismul pur, apoi iar în management, dar nu m-am despărțit o zi de Europa Liberă. Conduc redacția pentru R. Moldova, incluzând biroul din Chișinău, într-o altă perioadă de zbucium post-sovietic. Și atunci, și acum integritatea jurnalistică este mai importantă ca oricând.

XS
SM
MD
LG