Linkuri accesibilitate

„Care sunt şansele de remediere a situaţiei de la Banca de Economii?” (Economist)


Istoria unei asistente medicale (Adevărul).



„Care sunt şansele de remediere a situaţiei de la Banca de Economii?” se întreabă Virginia Nica în ziarul Economist. Ziarul dedică o pagină întreagă unor posibile soluţii pentru a remedia gaura de 470 de milioane despre care am aflat cu toţii zilele acestea.

În pagina 12 a aceleiaşi publicaţii, găsim un text care dă sfaturi practice despre cum să-ţi pregăteşti casa de vânzare în anul 2013.

„Efrosinia Boboc din Chişinău ne-a povestit că în februarie 1994 a luat o palmă de la medicul urolog Gheorghe Brega, în lift”. Aşa începe articolul de pe prima pagină din Adevărul, care relatează istoria unei asistente medicale care declară că a fost schilodită de cel care este acum deputat liberal în Parlamentul Republicii Moldova. Despre motivele acestui gest, reacţia administraţiei spitalului, dar şi despre cum a răspuns chiar deputatul Gheorghe Brega la încercarea jurnaliştilor de a afla mai multe detalii despre acest incident, aflaţi în paginile ziarului Adevărul de astăzi.

Tot acolo, citim despre o nouă tehnologie de prelucrare a pământului care exclude aratul. O metodă nouă pentru ţara noastră, în lume aceasta se practică de circa 60 de ani, din câte se pare. Ce cred specialiştii, dar şi proprietarii de terenuri despre aceasta – citiţi în Adevărul.

„Securitatea lui Plahotniuc, formată din bandiţii anilor 90” este titlul unui articol din Moldova Suverană din care aflăm detalii despre serviciul de securitate al lui Vlad Plahotniuc, despre prezentul şi, mai ales, începuturile relaţiei prim-vicepreşedintelui Parlamentului cu Valentin Mejinschi, fostul ministru de interne din perioada comunistă, dar şi cu Mihai Poalelungi, actualul preşedinte al Curţii Supreme de Justiţie.

Ziarul Timpul publică un text dedicat industriei textile autohtone care produce haine pentru o serie de brand-uri internaţionale arhicunoscute. Despre oportunităţile şi perspectiva acestei afaceri aflaţi din articolul Anei Gherciu.
XS
SM
MD
LG