Linkuri accesibilitate

Curtea de Conturi și banii publici din Moldova, negocieri azero-armene la Paris, conferință AIEA la Viena


Agenda zilei.



La Chișinău, Curtea de Conturi va audia astăzi un raport despre cum au fost folosiți banii publici la trecerea la sistemul computerizat de organizare a alegerilor. Curtea va mai semna un acord cu Institutul de Politici Publice pentru a urmări dacă autoritățile țin seama de recomandările ei.

La Paris, miniștrii de externe azer și armean, Elmar Mammadyarov și Edward Nalbandian se întâlnesc separat, astăzi, cu mediatorii rus, francez și american din grupul OSCE care încearcă să-i apropie de o soluție în disputa din Nagorno-Karabakh. Este posibilă și o întrevedere între cei doi.

Tot Parisul găzduiește astăzi o reuniune a opoziției siriene.

La Riga are loc o reuniune a miniștrilor apărării din Țările Baltice.

La Viena începe o conferință experți ai Agenției Internaționale pentru Energia Atomică pe probleme de îndepărtare a consecințelor accidentelor nucleare.

Lidera opoziției democratice din Birmania Aung San Suu Kyi vizitează Coreea de Sud.

La Riad se anunță câștigătorii de anul acesta ai Premiului Internațional Regele Faisal, supranumit „premiul Nobel arab”.
  • 16x9 Image

    Alexandru Eftode

    Fac jurnalism din 1997, specializat la început în crimă, apoi în politică - o evoluție, ar spune unii, în firea lucrurilor... Am condus biroul din Chișinău al Europei Libere când R. Moldova apărea lumii ca prima țară post-comunistă unde la putere erau aleși democratic ... comuniștii. Din management, m-am întors în jurnalismul pur, apoi iar în management, dar nu m-am despărțit o zi de Europa Liberă. Conduc redacția pentru R. Moldova, incluzând biroul din Chișinău, într-o altă perioadă de zbucium post-sovietic. Și atunci, și acum integritatea jurnalistică este mai importantă ca oricând.

XS
SM
MD
LG