Linkuri accesibilitate

Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.


Ministerul educației urmează să prezinte astăzi după-amiază la o conferință de presă la Chișinău schimbările care vor intra în vigoare la examenul de bacalaureat de anul viitor.

Procuratura generală va prezenta astăzi tot în capitală rezultatele anchetei asupra incidentului care a umbrit într-o măsură vizita de o zi în R. Moldova a cancelarului german Angela Merkel – e vorba de atacul asupra unei mașini din cortegiu, pus pe seama unui tânăr.

La Chișinău au loc în aceste ultime zile ale anului numeroase ședințe de bilanț – una dintre ele, anunțată pentru după-amiază, este a Ministerului Mediului, care va spune cum a apărat sănătatea naturală a țării în anul 2012.

În lumea largă o zi fără mari evenimente anunțate dinainte – dar economiștii vor urmări cu siguranță ce se întâmplă în capitala Statelor Unite – unde președintele Barack Obama încearcă mai departe, prin discuții cu liderii Congresului, să evite ceea ce se numește oarecum dramatic prăbușirea țării de pe „stânca fiscală” – adică intrarea în vigoare de la 1 ianuarie a unei combinații de măriri de impozite și reduceri de cheltuieli bugetare care ar putea întoarce Statele Unite în recesiune și provoca o nouă criză globală.
XS
SM
MD
LG