Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.


La Chișinău, Parlamentul se convoacă astăzi într-o nouă ședință plenară.

Institutul de analiză şi consultanţă politică „Politicon" va anunța un clasament al celor mai influenți politicieni moldoveni în acest an.

La Bruxelles se încheie summit-ul de două zile Rusia-Uniunea Europeană. Este primul asemenea summit după revenirea lui Vladimir Putin la Kremlin. El va lua parte la discuțiile de zi la Bruxelles. Se așteaptă că agenda discuțiilor va fi dominată de relațiile comerciale, cele energetice și simplificarea regimului de vize. Un purtător de cuvânt al Kremlinului a spus că se va discuta și despre problema transnistreană.

La Roma, premierul italian, Mario Monti susține o conferință de presă de sfârșit de an.

Tot la Roma se află în vizită ministrul francez de externe, Laurent Fabius.
  • 16x9 Image

    Alexandru Eftode

    Fac jurnalism din 1997, specializat la început în crimă, apoi în politică - o evoluție, ar spune unii, în firea lucrurilor... Am condus biroul din Chișinău al Europei Libere când R. Moldova apărea lumii ca prima țară post-comunistă unde la putere erau aleși democratic ... comuniștii. Din management, m-am întors în jurnalismul pur, apoi iar în management, dar nu m-am despărțit o zi de Europa Liberă. Conduc redacția pentru R. Moldova, incluzând biroul din Chișinău, într-o altă perioadă de zbucium post-sovietic. Și atunci, și acum integritatea jurnalistică este mai importantă ca oricând.

Previous Next

XS
SM
MD
LG