Linkuri accesibilitate

Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.


Speakerul Marian Lupu începe astăzi o vizită de trei zile la Sankt Petersburg, în Rusia, unde va participa la ședința Consiliului și cea plenară ale Adunării Interparlamentare din CSI.

La Chișinău, primarul Dorin Chirtoacă primește la primărie o delegație a municipalităţilor din regiunea rusă Sankt-Petersburg.

O misiune a FMI își încheie astăzi vizita la Chișinău, după 2 săptămâni de evaluare a programelor cu Republica Moldova prin care țara a primit împrumuturi de peste jumătate de miliard de dolari în ultimii 3 ani.

Curtea Supremă de Justiţie examinează astăzi recursul întreprinderii „Chişinău gaz”, care este nemulțumită de o decizie a Agenţiei Naţionale pentru Reglementare în Energetică de a scoate din tariful gazelor cheltuieli considerate nejustificate.

Comisia Electorală Centrală sărbătorește astăzi 15 ani de activitate permanentă.

Secretarul de Stat al Statelor Unite, Hillary Clinton se va afla astăzi la Ierusalim, unde se va întâlni cu premierul israelian, Benjamin Netanyahu.

La Paris este așteptat în vizită președintele Italiei, Giorgio Napolitano, care se va întâlni cu președintele francez François Hollande și premierul Jean-Marc Ayrault.

Tot la Paris începe astăzi o vizită președintele Kazahstanului, Nursultan Nazarbayev.

La Berlin, Ministerul german de Finanțe găzduiește o conferință întitulată „Conturarea instituțiilor fiscale europene”.

La Islamabad se întâlnesc astăzi miniștrii de externe din Pakistan, Bangladesh, Egipt, Indonezia, Iran, Malaysia, Nigeria și Turcia, la așa-numitul summit al țărilor în dezvoltare, D-8.

Tot astăzi este marcată ziua mondială a televiziunii.
XS
SM
MD
LG