Linkuri accesibilitate

Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.


Premierul Vlad Filat va fi la Bucureşti pentru Congresul şi summit-ul Partidului Popular European (PPE).

Lise Christoffersen şi Piotr Wach, co-raportori pentru Moldova din partea Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, îşi continuă vizita de informare ls Chişinău şi Tiraspol. Vineri, la încheierea misiunii, cei doi vor tine o conferinţă de presă.

La Chișinău are loc şedinţa comisiilor permanete ale Parlamentului.

Agenţia de presă Info-Prim Neo organizează o dezbatere pe tema: „Presa electronică şi cultura politică”, a 11-a în ciclul „Dezvoltarea culturii politice în dezbateri publice".

Continuă săptămâna de luptă împotriva traficului cu ființe umane, organizată de guvern împreună cu Organizaţia Internaţională pentru Migraţie.

Pe agenda internaţională:

În Statele Unite a avut loc a doua dezbatere între candidaţii la preşedinţia ţării: actualul preşedinte Barack Obama şi republicanul Mitt Romney. De data aceasta, întrebările au fost alese din public. Ultima dezbatere înainte de alegerile din 6 noiembrie va fi pe teme de politică externă.

Premierul Turciei, Recep Erdogan, este aşteptat la Baku, în timp ce ministrul de externe uzbek va fi la Paris unde se aşteaptă să fie discutată şi situaţia drepturilor omului în această republică central asiatică.

Astăzi este Ziua Internaţională de luptă împotriva sărăciei.

Iar la Moscova va începe Săptămâna Internetului.
XS
SM
MD
LG