Linkuri accesibilitate

Ambasada americană de la Chișinău donează ajutoarele medicale, Vlaf FIlat e la reuniunea șefilor de guverne din CSI, continuă Adunarea generală ONU.
Premierul Vlad Filat se află la Ialta, în Ucraina, la
reuniunea șefilor de guverne din CSI. În marginea reuniunii, premierul Filat urmează să reia discuțiile cu omologul său rus, Dmitri Medvedev pe tema noului contract de import a gazelor naturale. De asemenea, are programată o întrevedere cu premierul țării gazdă, Nikolai Azarov.

La o ceremonie specială la Spitalul Clinic Republican din Chișinău, ambasada Statelor Unite va dona azi ajutoarele de 12 milioane de dolari sub formă de medicamente și echipamente oferite Moldovei de guvernul Statelor Unite săptămâna trecută.

Aproximativ 50 de organizaţii neguvernamentale deschid astăzi Târgul ONG-urilor la care vor explica publicului cu ce se ocupă. Evenimentul va avea loc în grădina publică Ştefan cel Mare din Chişinău.

La New York are loc astăzi pentru a patra zi sesiunea anuală a Adunării Generale a Națiunilor Unite.

Tot la New York, are loc o reuniune ministerială a principalelor țări industrializate din grupul G8.

În marginea Adunării Generale ONU se desfășoară azi o ședință la nivel înalt pentru combaterea terorismului nuclear.

La Berlin are loc astăzi o conferință despre viitorul economic al Germaniei la care participă între alții cancelarul Angela Merkel.

La Paris, guvernul socialist al președintelui François Hollande urmează să prezinte bugetul pentru 2013, care a fost descris deja ca unul din cele mai aspre din ultimele decenii.

Coreea de Sud marchează astăzi 62 de ani de la recucerirea Seulului de la Coreea de Nord în războiul coreean.

Pe aceeași temă

XS
SM
MD
LG