Linkuri accesibilitate

O agendă a principalelor evenimente anunțate ale zilei.


Cabinetul de miniştri se întruneşte în şedinţă la Bălţi, unde consilierii locali au anunţat că vor mai multă autonomie faţă de centru.

Moldova se alătură săptămânii mondiale de promovare a alăptării la sân şi Ministerul sănătăţii începe astăzi o campanie de informare şi dezbateri publice.

Primăria Chişinău organizează o licitaţie publică pentru procurarea sistemelor de acces şi înregistrare video.

O delegaţie a unei companii de investiţii din Turcia discută cu autorităţile despre posibilitatea construcţiei unei hidrocentrale în Moldova.

Iar Muzeul Naţional de Arheologie şi Istorie expune sub genericul „Moldova sovietică, între mituri şi Gulag” documente ale Muzeului deportărilor şi represiunilor politice. În timp ce la Biblioteca Naţională continuă expoziţia dedicată celor 200 de ani de la anexarea Basarabiei la Imperiul Rus.

Din actualitatea internaţională:

La Atena continuă discuţiile între liderii politici pe tema măsurilor de austeritate cerute de donatorii internaţionali.

De la Paris, premierul italian Mato Monti pleacă la Helsinki, Finlanda, cu agenda problemelor economice ale zonei euro.

Şeful serviciilor secrete pakistaneze Zaheer-ul-Islam e aşteptat să sosească într-o vizită în Statele Unite.

Şi la Bucureşti Biroul Electoral Central urmează să anunţe rezultatele finale ale referendumului eşuat de duminică pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu.
XS
SM
MD
LG