Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.


La Chişinău, liderii unor asociaţii de fermieri ar urma să susţină o conferinţă de presă despre protestul anunţat pentru 31 iulie împotriva majorării din anul viitor a impozitelor în agricultură.

O delegaţie de oameni de afaceri şi oficialităţi din provincia Jinlin a Chinei îşi începe o vizită de documentare în Republica Moldova.

Şi tot astăzi se încheie înscrierea candidaţilor la concursul pentru decernarea Premiului Naţional de Stat al Moldovei, ediţia 2012.

Din actualitatea internaţională:

La București, Comisia Electorală Centrală urmează să anunțe rezultatele parțiale ale referendumului pentru destituirea președintelui suspendat, Traian Băsescu, consultare populară la care, potrivit datelor preliminare la închiderea urnelor, duminică la ora 23:00, nu au participat la vot decît aproape 46% din alegătorii înscriși pe listele electorale.

La Atena liderii politici se reunesc să discute planul de reduceri bugetare pentru obţinerea unei noi tranşe de împrumut, în timp ce sindicatul naţional al angajaţilor din bănci a anunţat o grevă de 24 de ore împotriva măsuri de austeritate.

Candidatul republican la preşedinţia Statelor Unite, Mitt Romney, vizitează Varşovia, unde se va întâlni cu premierul Donald Tusk şi ex-preşedintele Lech Walesa.
Previous Next

XS
SM
MD
LG