Linkuri accesibilitate

Agenda zilei


Negocieri în formatul „5+2” la Viena, Victor Ponta dă explicaţii la Bruxelles, America cere sprijin pentru planul de pace sirian al lui Kofi Annan.

La Viena incepe runda de negocieri în formatul „5+2”, care va avea loc azi si maine.

Parlamentul se va convoca în sedinţă plenară.

Cu începere de la ora 10.00 , va avea loc şedinţa Plenului Curţii de Conturi.

La aceeasi ora Centrul Analitic Independent "Expert-Grup" va tine o conferinta de presa cu tema: "Curtea de Conturi arată că banii publici sunt risipiţi. Ce fac autorităţile?"

Preşedintele Uniagroprotect Alexandru Slusari, va vorbi presei despre viziunea producatorilor agricoli fata de decizia guvernantilor de a majora TVA de la 8% la 20%”.

Premierul Vlad Filat va participa la ceremonia dedicata plasarii pietrei de temelie a viitorului Centru social pentru copii si persoane cu dizabilitati, care va fi construit in preajma Bisericii Sf. Dumitru din capitala.

Preşedintele Comisiei Europeen Jose Manuel Barroso îl întâlneşte azi la Bruxelles pe premierul român Victor Ponta, chemat să dea explicaţii despre evoluţiile politice din România, care au generat un val fără precedent de critici internaţionale la adresa guvernării de la Bucureşti.

Comisia Europeană se va reuni săptămâna viitoare, cel mai probabil miercuri, pentru a discuta despre situaţia politică din România, afirmă comisarul european pentru justiţie Viviane Reding.


Se depun eforturi pentru încetarea conflictelor sângeroase în Siria. SUA apelează la comunitatea internaţională să susţină planul de pace propus de Kofi Annan şi să asigure mediul propice aplicării acestuia. Partea americană a îndemnat, totodată, guvernul lui
XS
SM
MD
LG