Linkuri accesibilitate

Agenda zilei


În Moldova sînt comemorate victimele deportărilor staliniste, în România e supusă la vot suspendarea lui Traian Băsescu.

Deputaţii au suspendat şedinţa de astazi pentru a comemora victimile deportărilor. Speakerul Marian Lupu si premierul Vlad FILAT vor depune flori la Piatra comemorativa din Gara Feroviara si vor participa la mitingul de comemorare a victimelor deportarilor.

Va avea loc şedinţa Plenului Curţii de Conturi, în cadrul căreia va fi audiat Raportul auditului performanţei "Există oportunităţi de îmbunătăţire a mecanismului de gestionare a patrimoniului dat/luat în locaţiune de către autorităţile publice şi societăţile comerciale şi de sporire a eficienţei administrării acestuia" .

Centrul pentru Politici şi Analize în Sănătate în parteneriat cu Şcoala de Management în Sănătatea Publică organizează un seminar la tema: Fumatul: între beneficii false şi daune reale. Intervenţii pentru un mediu fără fumat în Republica Moldova.

Pana la finele toamnei producătorii agricoli din suburbiile municipiului Chişinău îşi pot comercializa marfa pe teritoriul tuturor pieţelor agricole din Capitală, cu excepţia Pieţei Centrale sau în cadrul iarmaroacelor , la tarabă sau direct din camioane şi remorci.

În România, confruntarea dintre majoritatea parlamentară social-liberală şi preşedintele Traian Băsescu a ajuns oficial în parlament. Curtea Constitutionala urmeaza sa dea avizul consultativ pe cererea de suspendare a presedintelui Traian Basescu, iar in cursul dupa amiezii are loc votul in Legislativul de la Bucuresti.

La Moscova isi tine lucrarile Media-summitul Mondial „Media mondiale: Provocările secolului XXI”. Se preconizează participarea conducătorilor principalelor medii de informare din peste 100 de ţări ale lumii.

Pana la 9 iulie continua reuniunea de vară a Adunării Parlamentare a Organizaţiei pentru Securitate şi Cooperare în Europa.
Previous Next

XS
SM
MD
LG