Linkuri accesibilitate

Agenda zilei


Canicula pe agenda Comisiei situaţii excepţionale; speakerul Marian Lupu la un offline cu bloggerii; Înalţi oficiali UE şi NATO la Baku.


Parlamentul se va convoca în şedinţă plenară, începând cu ora 10.00. Printre proiectele de legi care vor fi discutate e si cel cu privire la minimul de existență.

Presedintele Legislativului, Marian Lupu, va participa la un offline cu bloggerii, jurnaliștii, liderii de opinie. Vor discuta subiecte ce țin de actualitatea social-politica și economica din Moldova.

Premierul a anunţat că astazi va fi convocată şedinţa Comsiei Naţionale pentru Situaţii Excepţionale. Vlad Filat a solicitat ministerului Agriculturii, ca situația grea să nu fie ridicată la nivel de panică, iar ministrului Muncii, Valentina Buliga, ca asistenții sociali să efectueze vizite la domiciliu.

Seful executivului Vlad Filat se va întâlni cu reprezentaţii Asociaţiei Foştilor Deportaţi şi Deţinuţi Politici.

Președintele Comisiei parlamentare de ancheta privind situația pe piața farmaceutica, deputatul Gheorghe Brega, va susține o conferința de presa privind interpretarile unor agenți economici a acțiunilor întreprinse de comisia de ancheta.

Si tot azi va fi deschis un Centru de sanatate in satul Codreanca, raionul Straseni, renovat cu sustinerea financiara a Ambasadei SUA, costul total estimându-se la 364.171 dolari SUA. La deschidere vor participa Ambasadorul SUA in Moldova William Moser, Ministru Sanatatii Andrei Usatîi.

...şi din actualitatea internaţională:

Secretarul general al Alianţei Nord-Atlantice, Anders Fogh Rasmussen va vizita Azerbaidjanul.

Si tot la Bacu se afla si preşedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy care se inatalneste cu seful statului azer Ilham Aliyev.
XS
SM
MD
LG