Linkuri accesibilitate

Tweaker


Joe Sorren, „Eliot’s Attraction Of All Things Uncertain”.
Joe Sorren, „Eliot’s Attraction Of All Things Uncertain”.

O muzică de ascultat pe la ora două dimineața.



Dicționarul electronic All Music Guide ne spune că atunci când bateristul, producătorul și compozitorul Chris Vrenna a părăsit vestita trupa de rock industrial Nine Inch Nails, în 1996, a fost clar că acesta nu va fi sfîrșitul carierei sale artistice.

O vreme, Vrenna a produs și co-produs material sonor între alții pentru Marylin Manson, Exhibit, Red Delicious, Lords Of Acid si Cold, apoi, in 2001, a scris muzica pentru „Mc Gee’s Alice”, un joc video inspirat din „Alice în țara minunilor”.



În același an, Chris Vrenna dezvăluie lumii proiectul Tweaker, cu primul album al acestuia „The Attraction Of All Things Uncertain”, urmat în 2004 de „2 A.M. Wake Up Call”. Numele primului album e inspirat de un tablou al lui Joe Sorren, „Eliot’s Attraction Of All Things Uncertain”, reprodus pe coperta albumului.

O muzică frumoasă, o muzică stranie, și de ascultat pe la ora 2 dimineața.

Piesa care deschide albumul se numeste „Lynoleum”, și e compusă de Chris Vrenna împreună cu David Sylvian, care interpretează partitura vocală.
  • 16x9 Image

    Lucian Ştefănescu

    Lucian ȘTEFĂNESCU (născut la Cluj în 1959), ziarist, corespondent la Biroul RFE/RL de la București (din 1991) și apoi redactor în Serviciul românesc al Europei Libere de la Praga.

Previous Next

XS
SM
MD
LG