Linkuri accesibilitate

Spre democrație prin voluntariat și dezvoltare creatoare


Ambasadorul american Asif J. Chaudhry

Asif J. Chaudhry: „sperăm ca democrația să fie experiența ce mai importantă cîștigată din Statele Unite”.La Chișinău s-a desfășurat reuniunea anuală Asociatiei pentru Dezvoltare Creativă la care au fost desemnați cei mai buni absolvenți ai programelor americane de schimb, realizate pe bază de voluntariat.
Intr-o alocuțiune pronunțată la acest congres anual al absolvenților, ambasadorul Statelor Unite la Chisinau, Asif J. Chaudhry a declarat că programele de schimb constituie una din cele mai importante investiții americane în Republica Moldova.

„Este un process continuu prin care Republica Moldova este conectată la Statele Unite. Din 1993 există această legătură între părțile nostre”.

Ambasadorul Chaudhry a mai declarat: „sperăm ca democrația să fie experiența ce mai importantă cîștigată din Statele Unite”.

În continuare, ambasadorul american i-a îndemnat pe participanții sã se implice active în comunitățile lor, sã împartă cu alții experiența câștigată și, mai ales, sã promoveze spirutul voluntariatului: „aș vrea să vă gândiți mereu la un singur cuvânt: voluntariatul” .
XS
SM
MD
LG