Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Adevărul”


Invitatul ediţiei de astăzi este Alina Ţurcanu, redactor-şef adjunct la ziarul „Adevărul”


„După mai bine de un an de când a fost scos gardul de fier de la Prut, mulţi dintre localnici tânjesc după sârma ghimpată. Ei spun că până a fi scos gardul erau mai protejaţi, iar acum le este frică să nu li se înece copiii şi animalele în râu.

În pagina cinci găsiţi un articol despre o acţiune inedită care a avut loc la Bucureşti, astăzi. Câteva zeci de tineri au marcat 199 de ani de la semanarea tratatului de pace ruso-turc în urma căruia Imperiul Rus a ocupat Basarabia. Tinerii au înlănţuit cu panglici negre Hanul lui Manuc, locul unde a avut loc semnarea acestui document acum aproape 200 de ani.

Un alt articol interesant îl găsiţi în pagina şapte. Aici prezentăm povestea unui îmblânzitori de crocodili din Republica Moldova. Ghenadie Sergheev din Chişinău şi-a făcut o pasiune pentru reptile şi creşte acasă şerpi, crocodili, iguane aşa cum noi am creşte pisici şi câini.

Un alt material care ar suscita interesul cititorilor îl găsiţi în paginile 12-13, în care vorbim despre prietenia care durează de 30 de ani între cosmonautul Dumitru Prunariu, din România şi rusul Leonid Popov.”
XS
SM
MD
LG