Linkuri accesibilitate

19.02 - Chișinău: Extinderea programului EL pentru R. Moldova


Este o recunoaştere a importanţei pe care o acordăm auditoriului nostru moldovean şi al locului pe care îl ocupă R. Moldova în Europa Răsăriteană.


19 februarie 2001

Ora Moldovei.

Extinderea programului EL pentru R. Moldova.

Dan Ionescu: Directorul Serviciului pentru România şi Moldova al Europei Libere, Nestor Ratesh se adresează ascultătorilor noştri cu ocazia extinderii programului nostru.

Stimaţi ascultători din Republica Moldova, îmi face plăcere să vă spun bun găsit la Ora Moldovei. Acest program nou, pe care îl inaugurăm astăzi, dă amploare unei preocupări mai vechi a postului nostru de radio pentru informarea Dumneavoastră. Temele moldovene s-au aflat în programele noastre vreme de decenii, iar în decursul ultimilor trei ani am transmis un program consacrat exclusiv acestor teme.

Abia astăzi, însă, putem spune că Republica Moldova s-a plasat distinct pe harta Europei Libere, în rând cu alte 23 de ţări spre care emitem programe specifice zilnice de cel puţin o oră. Este o recunoaştere a importanţei pe care o acordăm auditoriului nostru moldovean şi al locului pe care îl ocupă Republica Moldova în Europa Răsăriteană. Sper ca programul nostru să satisfacă dorinţa Dumneavoastră de cunoaştere şi înţelegere a evenimentelor şi să răspundă în toate privinţele aşteptărilor Dumneavoastră.

Accesul spre programele noastre ar trebui să fie facilitat şi de faptul că, începând de astăzi, ele sunt retransmise şi de posturi private de radio de pe cuprinsul Republicii. Trecând microfonul apreciatului meu coleg Dan Ionescu, realizatorul şi prezentatorul emisiunii, vă doresc, doamnelor şi domnilor, audiţie plăcută şi interesantă.
XS
SM
MD
LG