Linkuri accesibilitate

Atac la tricolor (Timpul)


Războiul dosarelor compromițătoare (Panorama).


În Moldova a început războiul dosarelor compromiţătoare, titrează Panorama. Cu cât mai aproape vor fi alegerile, cu atât mai scandaloase vor fi veştile de pe front, continuă ziarul.

Iar ca să confirme parcă afirmaţia, Moldova Suverană scrie: actuala guvernare a inundat intenţionat satele din lunca Prutului. Ziarul îşi bazează afirmaţia pe spusele localnicilor, care, aşa cum pretind jurnaliştii de la această publicaţie, ar fi declarat „unanim” pentru agenţia Omega că au auzit explozia prin care ar fi fost rupt digul.

Atac la tricolor”, astfel se întitulează un articol din Timpul, din care aflăm că comuniştii şi-ar dori un nou drapel, în locul tricolorului, şi anume steagul lui Ştefan cel Mare cu care, de altfel acest partid s-a şi lansat în actuala campanie electorală. Comuniştii se bagă în licee, este un alt titlu din acest ziar, care afirmă că liceenii din Ciuciuleni, Hânceşti ar fi fost obligaţi să participe la o întâlnire electorală cu Vladimir Voronin.

Constantin Tănase le dă o replică celor care l-au criticat pentru că a sugerat recent că poprul nu ar fi gata pentru integrarea europeană. Criticii lui Constantin Tănase au spus că moldovenii plecaţi peste hotare la muncă demonstrează că sunt perfect integrabili. De acord, replică Tănase, robii nu le fac probleme stăpânilor.

O prospecţie a ofertelor cu care operează băncile la împrumuturile ipotecare puteţi găsi în Economistul de astăzi, care mai informează cititorii cum pot intra în posesia unei moşteniri şi ce taxe trebuie să plăteşti pentru asta.
XS
SM
MD
LG