Linkuri accesibilitate

Din cetate la cetate


Cetatea Soroca
Cetatea Soroca

Vasile Botnaru: „Pentru oamenii care cred în horoscoape, s-ar putea să conteze fundalul...”


Partidele politice au ales anumite locuri pentru a se lansa în compania electorală. Palatul National, Cetatea Sorocii, uzina, scuar. Pe cand pe cetăţeanul simplu îl interesează mai mult, poate, mesajul şi platforma politica a partidului dar nu festivitatea lansarii în compania electorala care costa ceva. Vasile Botnaru e in legatura telefonica directa cu studioul Europei Libere de la Praga si il intreb ce părere are el despre locaţiile pentru a-şi anunta lansarea în alegeri?

Cum istoria post-sovietica a statului moldovenesc este bazata pe simboluri, as zice chiar pe totemuri, adica pe idoli ciopliti, este logica incercarea politicienilor de a incarca mesajele electorale cu acest gen de vehicole.
Pentru oamenii care cred in horoscoape, s-ar putea sa conteze fundalul, fularele, cromatica. Dar atita timp cit nu exista masurari exacte, doar se presupune ce anume il influenteaza pe un alegator, partidele practica metoda empirica, adica experimentala, exact ca si bebelusii care invata ce-i aia fierbinte, dulce, sarat etc.
Previous Next

XS
SM
MD
LG