Linkuri accesibilitate

Moldova - alta decît cea de pe ecranele televizoarelor (Timpul)



Constantin Tănase scrie in Timpul că Moldova nu e cea care se vede seara la televizor. Seara la televizor îi vedem, in temei, pe cei din cauza cărora moldovenii sunt siliţi să-şi părăsească ţara. Indiferent de-s la guvernare sau in opoziţie – toţi suferă de-o boală – lipsa de bun-simţ. Tocmai de asta Timpul va avea un corespondent special in tarile cu o concentraţie mai mare de moldoveni.

În Jurnal de Chisinau, Petru Bogatu scrie că Moscova nu are incredere in Lupu, iar in Filat nici atat, iata de ce si-ar dori sa-i atraga într-o coalitie cu Partidul Comunistilor pentru a-i lega de maini şi de picioare. Rusii intra provizoriu in teritorii straine, mai scrie Petru Bogatu, dar cauta sa ramana in ele pentru totdeauna. Si nu pleaca pana nu sunt fortaţi. Astfel ca termenul lor limitat durează mult. Generatiilor tinere nu le ajunge o viaţa sa le dea rusilor papucii. De mirare nu-i. Viata-i scurta, arta-i lungă.

Iar titlurile de pe prima pagina a publicaţiei Moldova Suverană sunt: Voronin şi Echipa Comunistilor au pornit motoarele electorale. Alt titlu, deloc neaşteptat – Guvernul Filat este groparul business-ului autohton.
XS
SM
MD
LG