Linkuri accesibilitate

Peste 70 de mii de Mihaili... (Ziarul de Gardă)


Lupta cu Mafia pe ecranul televizorului (Timpul).

L-am urmarit ieri la televizior pe domnul Mocanu cum o dezbrăca nemilos pe doamna Mafie, scrie Constantin Tanase in cotidianul Timpul. Noi din start am banuit ca poveste asta asa si se va termina, cu bagarea in politica. Nicio problemă, dar moldovenii, aşa cum sunt ei, nu-s chiar tampiţi ca inghită şi acest carlig electoral. Constantin Tanase crede ca formaţiunea care-i va oferi suport juridic domnului Mocanu, va lua in viitoarele alegeri – 00 procente.

Alina Radu nu da nicio şansă alegerilor parlamentare din 21 noiembrie. Scrie in Ziarul de Gardă că în această zi e ziua sfinţilor Arhangheli Mihail şi Gavriil. Iar „de arhangheli” e hram in cateva zeci de sate. Se taie porcii, gâştele, se umplu oalele cu sarmale si se fac racituri. In afara de asta, in Republica Moldova peste 70 de mii de barbati sunt Mihaili, peste 5 mii sunt Mihai, peste 1000 de femei sunt Mihaela, şi o singura persoana are numele oficial Mişa. Alina Radu se intreaba dacă oamenii vor putea sa mai ajunga la club la vot, umbland din beci in beci.

Iar Mihai Conţiu scrie in Moldova Suverana ca nu intege de ce dobitocii n-au inteles de ce „romanii Contiu si Berlinski” considera ca cea mai dominanta, reprezentativa si necesara personalitate politica pentru Republica Moldova e preşedintele Vladimir Voronin. Astia, nici inainte de moarte nu pot pricepe doleanţele moldoveanului de rand, incheie Conţiu.
XS
SM
MD
LG