Linkuri accesibilitate

11.09 - București: Noua înfăţişare a lui Ion Iliescu


Neculai Constantin Munteanu
Neculai Constantin Munteanu

Ion Iliescu cu un nou look: a renunţat la Rolex dar şi la aerul tovărăşesc, ba chiar a dat jos haina Armani şi a îmbrăcat un costum fără pretenţii.


11 septembrie 2000

Actualitatea. (Moderator: Radu Călin Cristea; Comentariu: Neculai Constantin Munteanu).

Noua înfăţişare a lui Ion Iliescu.

„...pentru a fi mai convingător, Ion Iliescu s-a lansat în campania electorală cu un nou look, a renunţat la Rolex dar şi la aerul tovărăşesc, ba chiar a dat jos haina Armani şi a îmbrăcat un costum fără pretenţii. Ion Iliescu a anunţat astfel... că are ambiţia de a restructura industria şi de a restitui integral proprietăţile naţionalizate ilegal de comunişti. Mai mult chiar, el promite că va avea grijă de sănătatea noastră, a tuturor şi de patrimoniul cultural.”

Iliescu a promis de asemni revizuirea sistemului de taxe şi impozite. „Cu noii colegi social-democraţi, PDSR poate pretinde şi poate fi crezut că este un partid nou... Cert este că Ion Iliescu este mai flămând ca oricând după o victorie. Pentru a fi mai convingător, a plecat din sala de congrese la aeroport pentru o călătorie în Statele Unite, unde vrea să-şi schimbe şi să-şi plimbe noile idei.
XS
SM
MD
LG