Linkuri accesibilitate

și fotbalul care estompează polemicile publice...


Cornel Ciurea scrie în Capitala, referindu-se la conflictul transnistrean, că pentru a ajunge la o reglementare, trebuie să fii în stare să faci cedări şi să accepţi compromisuri, înţelegând că partenerul de negocieri este în drept să înainteze pretenţii.

Vsevolod Ciornei scrie în Săptămâna că datorită abuzurilor comise de PCRM în cei opt ani de guvernare, cartea anticomunismului a redevenit un atu electoral. Şi indiferent de faptul dacă asul este în mînă sau în mînecă, jucătorii îl tot pun pe masă în faţa alegătorului.

Robert Zapadinschi scrie în ziarul de limbă rusă Kommersant că în toţi anii independenţei, politicienii moldoveni nu au înţeles un lucru elementar, că sarcina oricărei guvernări este să poarte de grijă poporului.

De azi, scrie Petru Bogatu în Jurnal de Chişinău, jocul cu balonul rotund va eclipsa în mare parte disputele publice de pe toate meridianele globului. Polemicile politice, bunăoară, vor fi înlocuite de pariurile comentatorilor şi suporterilor. Mondialul a estompat până şi percepţia crizei economice şi efectele neliniştitoare ale căderii bancare.

Podcast Politigraf

XS
SM
MD
LG