Linkuri accesibilitate

... și o listă a prezidențiabililor presupus agreați de Kremlin (Kommersant)


Tatiana Corai scrie în Timpul că, după 20 de ani de independenţă, moldovenii încă nu s-au vindecat de fantomele comunismului. Este rezultatul dezinformării cu bună ştiinţă a populaţiei, la care s-au dedat în ultimii ani unele instituţii media, care au făcut – şi continuă să facă – propagandă în loc de presă, e de părere Corai.

Tot în Timpul, Constantin Tănase scrie că există o Moldovă paralelă, care nu se vede la televizor şi nu se aude la radio. Aceasta este populată de oameni simpli, departe de frământările politice din centrul capitalei, de care politicienii îşi amintesc doar în campaniile electorale. Problemele reale ale acestei lumi paralele nu se intersectează cu cele abordate de televiziuni.

Vladimir Soloviov scrie pentru ziarul moscovit Kommersant că în eventualitatea alegerilor preşedintelui prin vot direct în Republica Moldova, Moscova nu ar duce lipsă de candidaţi pro-ruşi în această funcţie. Astfel, potrivit ziaristului, printre favoriţii Kremlinului, se numără liderul Partidului Democrat, Marian Lupu, fostul ministru al apărării, mai nou lider de partid, Valeriu Pasat şi prim-ministrul Vladimir Filat.

Komsomolskaia Pravda
scrie că în această săptămână sunt aşteaptate temperaturi caniculare, aşa că ar fi bine să vă înarmaţi cu cel puţin doi litri de apă pe zi. Iar copiii şi bătrâni, în orele de amiază ar fi indicat să nu se expună la soare.
XS
SM
MD
LG