Linkuri accesibilitate

Moldova - Noua Florida pentru pensionarii italieni?


și Rusia şi Moldova – super la... Eurovision.

În Ziarul de Gardă citiţi că orbii de la sate se simt marginalizaţi de către conducerea Direcţiei Centrale a Societăţii Orbilor şi spun că banii câştigaţi din granturi destinate persoanelor cu dizabilităţi sunt gestionaţi în mod netransparent.

Tot acolo aflati ce se intampla daca fiica directoarei Institutului Naţional de Justiţie pălmuieşte o angajată, in faţa conducerii de vârf a institutiei. Şi, dacă sunteţi curioşi, aflaţi ce i se poate intampla unui preot după ce refuză să faca afaceri cu un businessman din Ungheni.

Analistul Denis Cenuşă scrie pentru Hotnews că viitoarele alegeri sunt pe mana hackerilor. El sugerează că pentru intărirea şi protejarea sistemului de date electronice confidenţiale este necesară asistenţa Alianţei Nord-Atlantice.

Ziarul ucrainean Sevodnia titrează: „Rusia şi Moldova – super”, de data asta articolul nu e despre politică, ci despre Eurovision. Autorul crede că anume reprezentanţii Rusiei şi ai Moldovei au fost cei mai originali.

Moldova ar putea deveni un loc de odihna și trai pentru bătrînii din Italia, din cauza pensiilor mici şi costurilor de trai ce cresc în continuu în Italia. Acesta este rezultatul unui studiu realizat de către ziarul „Gazzettino”. „Aici viaţa este ieftină şi sunt fetele frumoase”, glumeşte autorul articolului, care are peste 60 de ani. Ambasadorul italian la Chişinău, Stefano De Leo declară în articol că în prezent există circa douăzeci de cazuri când bătrâni din Italia au venit să-şi trăiască bătrâneţea în Moldova, impreună cu persoanele care aveau grija de ei in Italia.
XS
SM
MD
LG