Linkuri accesibilitate

și Moldavskie vedomosti constata ca Partidul Comunistilor se cazneste sa opreasca scaderea popularitatii lui Vladimir Voronin.

Cornel Ciurea Capitala scrie în Capitala că nu crede în abandonarea Republicii Moldova de către jucătorii geopolitici, cum ar fi Statele Unite, în favoarea Rusiei. Întărirea poziţiior ruseşti în zonă, va avea de înfruntat încă multe dificultăţi, e de părere editorialistul.

Arcadie Gherasim se întreabă în paginile ziarului Timpul cine îi foloseşte pe tinerii care mărşăluiesc pe străzi cu megafoane şi sloganuri sau pe coridoarele primăriei cu diferite petiţii bizare şi mărunte ca valoare.

Vlad Bercu se întreabă în Economist de ce oamenii o duc mai rău dacă economia merge mai bine?

Nezavisimaya Moldova publica un articol semnat de Vladimir Novosadiuk in care autorul noteaza ca de Ziua Europei autoritatile au reununtat la gardul pe care il instalasera in Piata Marii Adunari Nationale in ajunul mitingului de 1 mai. Novosadiuk se intreaba daca gardurile ar putea stavili starile critice de spirit ce iau amploare. Moldavskie vedomosti constata ca Partidul Comunistilor se cazneste sa opreasca scaderea popularitatii lui Vladimir Voronin prin actiuni fatise de supraestimare a meritelor sale, ceea ce, după parerea lui Kiril Tozlovan, care semneaza articolul, seamana tot mai mult cu procedeul de monumentalizarea a lui Brejnev.
XS
SM
MD
LG