Linkuri accesibilitate

București: furnizori de servicii cer intrarea în insolvență a postului Realitatea TV


In Romania trei furnizori de servicii au cerut in instanta intrarea in insolventa a postului Realitatea TV, pentru datorii de cateva sute de mii de lei. Agentia de stiri Reuters a cerut, la 5 martie, Tribunalului Bucuresti, deschiderea procedurii de insolventa impotriva postului romanesc de televiziune si a agentiei NewsIn, ambele apartinand Grupului Realitatea-Catavencu, controlat de Sorin Ovidiu Vintu, scrie site-ul ziare.com.

Situatia financiara a postului de televiziune este cu atat mai problematica cu cat tot pe rolul instantei se afla si cererea de intrare in insolventa formulata impotriva Realitatea TV de compania System Design & Integration (SDI). Magistratii Tribunalului Bucuresti urmeaza sa ia in discutie plangerea SDI in cursul lunii martie.

Grupul Realitatea-Catavencu s-a confruntat zilele trecute cu demisia a peste 20 jurnalisti din redactia saptamanalului de satira Academia Catavencu (AC). Printre motivele care au stat la baza acestei decizii, demisionarii din redactia AC au invocat cenzura si managementul defectuos din trustul Realitatea-Catavencu.
XS
SM
MD
LG