Linkuri accesibilitate

Bd. Grigore Vieru fost Renașterii


Ziarul Timpul scrie că jurnaliştii de la Chişinău ameninţă cu proteste dacă preşedintele Curţii Supreme de Justiţie, Ion Muruianu, nu-şi dă demisia sau nu este demis pentru declaraţiile făcute sâmbătă referitoare la jurnalişti şi rolul lor în societate.

Jurnal de Chişinău
descrie portretul-robot al viitorului lider comunist, după ce Vladimir Voronin a declarat că şi-a găsit deja un succesor la cârma partidului. Ziariştii de la Jurnal scriu că Igor Dodon sau Iurie Munteanu ar întruni parametrii descrişi de ex-preşedintele Voronin.

Preşedintele Confederaţiei Naţionale a Sindicatelor din Moldova, Oleg Budza, a declarat pentru Moldova Suverană că în curând instituţia pe care o conduce va începe să acţioneze în comun cu Procuratura Generală pentru a pedepsi patronii care încalcă drepturile angajaţilor.

Analistul politic Denis Cenuşă scrie pe blogul său că prin participarea la campaniile din Irak şi Afganistan, Chişinăul urmăreşte obţinerea sprijinului vestic în problema transnistreană şi susţinere economică.

Ziarul de limba rusa Panorama scrie că Primăria Chişinău a început lupta împotriva funcţionarilor publici care iau mită, iar la Ocniţa s-a dat startul campaniei de lichidare în masă a maidanezilor. Komsomolskaia Pravda scrie că până la finele acestei săptămâni bulevardul Grigore Vieru, fost Renaşterii, va fi împânzit de tăbliţe cu numele regretatului poet. Astăzi, doar tăbliţa din preajma sediului Băncii Naţionale indică schimbarea denumirii bulevardului.
XS
SM
MD
LG