Linkuri accesibilitate

Isola în haină de zăpadă


Stațiunea Isola 2000 din Alpii de Sud și-a deschis larg pistele de schiaj și săniuș pentru toți adoratorii de zăpadă și senzații tari. În ciuda faptului că în acest sezon de iarnă temperaturile sunt mai ridicate de normă, domeniul stațiunii s-a acoperit cu zăpadă de un metru.

Isola
Numai la o oră de la Nisa, Isola este o adevărată poveste, un bol de aer curat și proaspăt. Acest loc minunat se află în Masivul Mercantour, în apropierea parcului național cu același nume și doar la 3 km de frontiera franco-italiană. Isola dispune de 43 de piste pentru schi, ceea ce ar fi în kilometri aproximativ 120 km.

Această stațiune de iarnă a fost construită pe teritoriu italian, care a fost cedat Franței prin Tratatul de la Paris din 1947. Isola 2000 a fost imaginată de englezul P. Boumphrey și a văzut lumina zilei în 1971. Stațiunea a fost planificată în așa mod ca să fie amplasată într-un loc strategic care va dispune de un microclimat și de o expunere spre spațiile care va favoriza la maxim ninsoarea.

Isola este de asemenea o pensiune estivală prețuită pentru patrimoniul său natural și cultural de o mare bogăție și diversitatea sa de distracții și pentru cei mari și pentru cei mici. Cei 120 de km de piste, dintre care 3 piste negre, 11 roșii etc., telefericele ne dau posibilitatea să descoperim ansamblul domeniului de ski al stațiunii și pentru a varia plăcerile la dispoziția noastră mai avem un snowpark și un veritabil boardercross care are capacitatea de a găzdui și competiții internaționale.
XS
SM
MD
LG