Linkuri accesibilitate

"Timpul" despre timoarea veche faţă de PCRM


Pledoarie contra tacticii cedărilor adoptate de AIE

Tactica cedărilor, aleasă de Alianţa pentru Integrare Europeană în dialog cu Partidul Comuniştilor, este greşită, crede Constantin Tănase în TIMPUL. Mingea e în câmpul Alianţei şi jocul ei trebuie construit reieşindu-se din această realitate, dar nu din vechea frică faţă de PCRM, crede editorialistul.

Tot în TIMPUL Natalia Corai se întreabă: Ce nu ştiu moldovenii despre NATO? După ce a pipăit, adică a cunoscut Alianţa din interior, ziarista, spre surprinderea ei, spune că nu a găsit aici o atmosferă de cazarmă, ci spiritul unei instituţii europene.

Dacă răsfoiţi ziarul TIMPUL aflaţi şi cine luptă împotriva investiţiilor străine în RM.

Ce venituri contează când vrei să iei un credit, aflaţi din săptămânalul ECONOMIST. Tot aici puteţi citi un interviu cu prim-ministrul Vlad Filat care este de părere că în Moldova s-au pus bazele unei descătuşări şi relansări economice. De asemenea, ECONOMIST ne oferă şi un top al celor mai populare destinaţii pentru turiştii moldoveni. Asta pentru că peste 100 de moldoveni aleg să-şi petreacă vacanţele peste hotarele Republicii Moldova.

Unele farmacii risca sa ramina fara licente, în urma controalelor Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei, scrie în MOLDOVA-SUVERANĂ, Aneta Voitun.

Ziarul de limbă rusă, Moldavschie Vedmomosti îl citează în prima pagină pe preşedintele interimar al Republicii Moldova, Mihai Ghimpu care spune că nimic nu e veşnic în lume: nici legile şi nici Constituţia. Într-un alt articol ziariştii de la Moldavschie Vedmomosti se întreabă dacă Partidul Comuniştilor va renunţa la propriul program?
XS
SM
MD
LG