Linkuri accesibilitate

Următoarea destinație a grupei noastre a fost Elveția, Geneva. Toți eram curioși să ajungem mai repede ca să putem descoperi secretele acestui oraș care cu toate că este un oraș ca toate orașele lumii, are tainele și secretele sale care atrag mulți turiști.

Acest oraș are foarte multe caracteristici specifice, ceea ce-l deosebește de alte orașe. El este considerat la moment ca un oraș internațional. De asemenea Geneva este supranumită capitala mondială a gestiunii averii, datorită băncilor sale private cu o enormă securitate, performanță și calitatea sa deosebită de confidențialitate. Înafară de acest fapt, orașul este unul dintre centrele mondiale a negoțului internațional și a finanțării acestuia. Mari companii petroliere sau profesionali ai cafelei și alte produse, mai mult de 200 societăți și-au plasat sediul operațiolor sale internaționale aici. Mediul favorabil din acest oraș a atras și multe organizații multinaționale care își concentrează eforturile asupra importantelor activități de cercetare și dezvoltare.

La Geneva
Geneva este recunoscută pe arena internațională și prin faptul că adăpostește mai mult de 200 organizații internaționale guvernamentale și non-guvernamentale, cum ar fi Organizația Mondială a Sănătății, Oficiul Organizației Națiunilor Unite, Organizașia Mondială a Comerțului, Înaltul Comisariat pentru Refugiați etc. Cîteva zeci dintre aceste organizații foarte specializate fac din acest oraș un centru mondial de normare tehnică și de apărarea dreptului de autor: Organizația Internațională de Standardizare, Uniunea Internațională a Telecomunicațiilor, Organizația Mondială a Proprietății Intelectuale etc.

Este un mare noroc să ai posibilitatea să vizitezi un oraș care este considerat ca cel care oferă calitatea cea mai înaltă de viață din lume, să poți să admiri natura sa specifică…
XS
SM
MD
LG