Linkuri accesibilitate

Sir Elton John dorește să înfieze un copil din Ucraina


Sir Elton John cîntînd la orfelinatul Makayeva din Donețk
Sir Elton John, faimosul compozitor si interpret, a spus ca, impreuna cu partenerul sau de viata intentioneaza sa infieze un baietel de un an si doua luni dintr-un orfelinat din Ucraina. Cei doi au spus insa ca nu sint siguri ca acest lucru va fi posibil. Mai multe de la Oana Serafim:

Simbăta, Elton John a vizitat un orfelinat din Doneţk, în cadrul programului fundatiei sale anti-SIDA cind a facut aceasta declaratie. Se pare insa ca nu va fi atit de simplu cum ar fi de crezut. Elton John are un partener de viata de acelasi sex, David Furnish, de 42 de ani, iar convieţuirea lor este legala in Marea Britanie din 2005.

Ucraina este una din ţările Europei de Rasarit cele mai afectate de virusul HIV și, la orfelinatul de la Doneţk, multi dintre copii au avut părinti care au murit din cauza acestei maladii.

Imediat dupa ce cintat pentru micii orfani, Elton John a declarat ca micutul Lev, de un an si doua luni, i-a vrajit si pe el si pe David şi ca, impreuna, au hotarit sa incerce sa il infieze.

„Spun sincer ca baiatul ne-a vrajit şi vom face tot ce vom putea sa ii asiguram un viitor si o casa, dar amintindu-i, mereu ca el este din Ucraina”, a declarat artistul.

Elton John a spus ca nu ştie care sunt legile in Ucraina si daca este permisa adopţiunea copiilor pentru cuplurile de acelaşi sex. In Marea Britanie este posibil ca astfel de cupluri sa ceară adoptarea de minori, deși potrivit legii britanice ce recunoaste drepturile civile ale cuplurilor de acelasi sex, ele nu sunt considerate „casatorii”. In multe ţări, doar persoanele casatorite pot adopta copii, ceea ce complica mult situatia si sansele micului Lev de a deveni baiatul lui Elton John.

Intrebat de presa daca impreuna cu partnerul sau de viata au discutat in trecut despre posibilitatea de a adopta un copil, Elton John a răspuns ca David a dorit mereu acest lucru, dar el, fiind de 62 de ani si avind atit de multe turnee si o viata de artist a considerat ca acest lucru ar impiedica o dezvoltare armonioasa a unui copil. Dar, cind l-a vazut pe micului Lev, a mai spus Elton John... şi-a schimbat opinia. Lev, pur si simplu, i-ar fi „vrajit” şi pe Elton John si pe partenerul sau de viata David Furnish...
XS
SM
MD
LG