Linkuri accesibilitate

Alianţa Civică atrage atenţia asupra grevei foamei pe care Teodor Marieş o face de 10 zile cerînd aplicarea unei decizii CEDO


ALIANTA CIVICA isi exprima revolta ca, dupa aproape doua decenii de la Revolutie, TEODOR MARIES , presedintele Asociatiei "21 Decembrie 1989" Bucuresti, este nevoit sa recurga la greva foamei (a 10-a zi ), pentru a "aminti "autoritatilor ca desecretizarea dosarului 97/P/1990 si respectarea deciziei CEDO referitoare la accesul neingradit la dosarele Revolutiei si ale Mineriadei, sunt obligatii. In consecinta, Romania trebuie sa puna imediat in aplicare aceste hotarari CEDO, fiind executorii.

ALIANTA CIVICA este solidara cu protestul lui TEODOR MARIES dar, in acelasi timp, isi manifesta profunda ingrijorare fata de starea sanatatii acestuia.

ALIANTA CIVICA solicita autoritatilor sa-si faca neintarziat datoria,asa cum statutul unui stat european o impune, stiut fiind ca apartenenta la Uniunea Europeana si la valorile europene implica nu doar drepturi, ci si obligatii.
XS
SM
MD
LG