Linkuri accesibilitate

Declaraţiile de avere ale liderilor de partide din Moldova


Preşedintele Republicii Moldova Vladimir Voronin şi lider PCRM şi alţi oameni politici moldoveni şi-au declarat bunurile. Potrivit agenţiei Infotag, Voronin ar avea acţiuni de 6 milioane de lei într-o bancă, un apartament, o casă cu construcţii aferente la Corjova, Dubăsari, două loturi de livada, o casa la Pîrîta şi un garaj.

Potrivit sursei citate, liderul Alianței Moldova Noastră, Serafim Urechean are un apartament, o vilă şi un teren, un garaj şi o motocicletă BMW.

Liderul Partidului Liberal Mihai Ghimpu are un apartament şi două maşini – un Mercedes şi un Volkswagen.

Vlad Filat, liderul Partidului Liberal Democrat spune ca are 3 maşini – un BMW, o Toyota , o Niva şi o casă la Chişinau.

Liderul Partidului Popular Creștin Democrat Iurie Roşca a declarat că are o casă cu teren, un garaj, un serai, toate acţiunile de la ziarul şi de la agentia de presă Flux, 70 la sută din acţiunile de la tipografia Prag 3 şi 34 de acţiuni de la ziarul Ţara.

Fostul premier Dumitru Braghiș, liderul social democraţilor are o casă la Chișinău, o vilă şi un lot la Pîrîta şi 3 maşini – un Hyundai, o Skoda şi un Vaz.

Vasile Tarlev, şi el fost premier, a declarat o casă la Chişinău, o vilă la Hruşova, Criuleni, 4 loturi de pămint, un automobil şi peste 3 mii de acţiuni la compania Bucuria SA.

Fostul preşedinte al Parlamentului, Dumitru Diacov a declarat şi el, potrivit agentiei Infotag, că deţine o casă şi un teren in Chişinău, un apartament la Moscova, doua spaţii pentru birouri, un automobil BMW şi este şi proprietarul ziarului Novoie Vremia.

Podcast Politigraf

XS
SM
MD
LG