Linkuri accesibilitate

Declaraţiile de avere ale liderilor de partide din Moldova


Preşedintele Republicii Moldova Vladimir Voronin şi lider PCRM şi alţi oameni politici moldoveni şi-au declarat bunurile. Potrivit agenţiei Infotag, Voronin ar avea acţiuni de 6 milioane de lei într-o bancă, un apartament, o casă cu construcţii aferente la Corjova, Dubăsari, două loturi de livada, o casa la Pîrîta şi un garaj.

Potrivit sursei citate, liderul Alianței Moldova Noastră, Serafim Urechean are un apartament, o vilă şi un teren, un garaj şi o motocicletă BMW.

Liderul Partidului Liberal Mihai Ghimpu are un apartament şi două maşini – un Mercedes şi un Volkswagen.

Vlad Filat, liderul Partidului Liberal Democrat spune ca are 3 maşini – un BMW, o Toyota , o Niva şi o casă la Chişinau.

Liderul Partidului Popular Creștin Democrat Iurie Roşca a declarat că are o casă cu teren, un garaj, un serai, toate acţiunile de la ziarul şi de la agentia de presă Flux, 70 la sută din acţiunile de la tipografia Prag 3 şi 34 de acţiuni de la ziarul Ţara.

Fostul premier Dumitru Braghiș, liderul social democraţilor are o casă la Chișinău, o vilă şi un lot la Pîrîta şi 3 maşini – un Hyundai, o Skoda şi un Vaz.

Vasile Tarlev, şi el fost premier, a declarat o casă la Chişinău, o vilă la Hruşova, Criuleni, 4 loturi de pămint, un automobil şi peste 3 mii de acţiuni la compania Bucuria SA.

Fostul preşedinte al Parlamentului, Dumitru Diacov a declarat şi el, potrivit agentiei Infotag, că deţine o casă şi un teren in Chişinău, un apartament la Moscova, doua spaţii pentru birouri, un automobil BMW şi este şi proprietarul ziarului Novoie Vremia.

Ascultă podcasturile Europei Libere

Previous Next

XS
SM
MD
LG